Partner gaslozewoningen.nl

In 2050 moet Nederland van het gas af, althans dat is de bedoeling! Samenwerken is de sleutel tot deze doelstelling.

Cleanheating - Eenvoudig Verduurzamen

Om de klimaatdoelstellingen van het kabinet te halen; een halvering van de CO2-uitstoot in 2030 en in 2050 volledig gasloos, zullen we allemaal een bijdrage moeten leveren. Dat begint met het besparen van energie. Iedere woning is anders en vraagt een andere aanpak.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om een woning gasloos te maken. Veel huiseigenaren geven aan onbekend te zijn met de vele verschillende mogelijkheden. Daarom is er gaslozewoningen.nl, op de website kunnen consumenten zich verdiepen in de verschillende mogelijkheden om hun woning gasloos te maken. 

 

Verschillende oplossingen

Bij gasloos wonen denken de meeste mensen als eerste aan een warmtepomp, maar dit is pas de laatste stap! Alle stappen voor de warmtepomp zijn energiebesparende toepassingen die bijdrage aan het energiezuinig maken van de woning.

 

Maak een duidelijk stappenplan voor uw woning: 
www.gaslozewoningen.nl/stappenplan

 

Onze bijdrage

Wij staan achter de missie van gaslozewoningen.nl en willen graag een bijdrage leveren. Om die reden staan wij, als een van de weinige bedrijven uit het oosten van Nederland, ook op de website vernoemd als partner. 

Neem een kijkje op gaslozewoningen.nl of laat je door ons adviseren. 


 

Deel het

Cleanheating is er voor jou

Wij zijn er voor jou, maar jij blijft in controle. Zo eenvoudig is het, zo eenvoudig zijn wij.