Veranda verwarmen met infrarood

In deze blog besteden wij aandacht aan het verwarmen van je veranda doormiddel van infrarood.

Cleanheating – Eenvoudig Verduurzamen

Een veranda is een fijne toevoeging aan jouw huidige woning. In de zomer is het ideaal om in te vertoeven en te genieten van de zon en het heerlijke weer. Hoe zit het met de wat mindere warme dagen? Tijdens deze mindere dagen is het zonde om niet in de avond, wanneer de zon verdwenen is, te kunnen genieten van jouw veranda.

Er is wens aan een toevoeging, namelijk de verwarming. Het verwarmen van de veranda kan op verschillende manieren gebeuren. In deze blog besteden wij aandacht aan het verwarmen van je veranda doormiddel van infrarood.

 

Verschillende soorten infrarood

Er zijn verschillende soorten infrarood stralers. Korte en lange golf stralers. De korte golf stralers zijn te herkennen aan de rode gloed die ervan af komt. De lange golf stralers kleuren niet en geven een gezondere warmte af.

 

Meer over infrarood lees je hier.

 

Infrarood verwarming

Onze lange golf stralers voor in de veranda creëren niet alleen een aangename warmte, de stralers hebben ook een moderne look en door de platte vormgeving zeer weinig ruimte nodig. Ook is er geen rode gloed, zoals bekend van de terrasheaters.

 

Laat je adviseren

Wil jij je gezellige avond nog even verlengen en niet afbreken doordat het frisser is geworden? Gebruik dan onze moderne infrarood buiten verwarming. De maximale montagehoogte is 3 meter en de advieshoogte is 2,5 meter. Het paneel mag niet lager dan 2,1 meter gemonteerd worden. Met het kleinste paneel (1500 watt) verwarm je al 3m2. Voor meer vragen, neem contact met ons op.

Plan een afspraak, dit kan ook telefonisch, en dan kijken wij samen wat de beste oplossing voor jouw is. Een afspraak plannen kan heel eenvoudig door op de blauwe knop rechtsboven in het scherm te drukken of door helemaal naar beneden te scrollen. 

 

De stand

De vrijstaande verwarming met stand, is de stijlvolle en verfijnde oplossing wanneer een draagbare, gemakkelijk te verplaatsen verwarming nodig is. Met de stand hoef je dus niet het infrarood paneel vast te monteren aan jouw veranda/overkapping.

De stand beschikt over inbouwwielen voor eenvoudige verplaatsen. De speciale e-coating beschermt de stand tegen corrosie.

 

Voorbereiding

Om de panelen te kunnen gebruiken heb je een vrije 16A stroomgroep en een 230 Volt aansluiting nodig. Het paneel heeft een kabel van 1 meter (1500 en 2400 watt) of 50 centimeter (3200 watt). De 1500 en 2400 watt modellen kunnen direct aangesloten worden met de stekkerkabel. Om de 3200 watt aan te kunnen sluiten, dient er een stekker op de kabel aangesloten te worden of direct aan het stroomnet. Wij raden aan om dit door een erkend elektricien te laten doen.

 

Tijd om eenvoudig gezond en warmpjes de avonduren te spenderen? Bestel nu jouw infrarood paneel!

 

Noot: gebruik maken van de gratis verzending? Stuur ons een mail naar info@cleanheating.eu met welk model jij graag wilt hebben en dan sturen wij jouw model op. Let wel, onze reactie kan mogelijk in de spam box terecht komen.

 

Niet wachten!

Kun je niet wachten en neem je de verzendkosten voor lief? Bestel dan direct jouw paneel door op onderstaande button te drukken! 

Deel het

Cleanheating is er voor jou

Wij zijn er voor jou, maar jij blijft in controle. Zo eenvoudig is het, zo eenvoudig zijn wij.